fbpx
AirlinesCoronavirusFinancieelNieuws

Lufthansa sluit ontslagen niet uit na bekendmaking kwartaalcijfers

De Lufthansa groep zag haar omzet en winst, vergeleken met dezelfde periode in 2019, fors dalen. De maatschappij geeft aan dat gedwongen ontslagen niet kunnen worden uitgesloten.

Verlies

In het tweede kwartaal van 2020 heeft de Lufthansa groep een verlies geeden van 1,5 miljard euro. De totale omzet was 1,9 miljard euro. Van deze 1,9 miljard euro werd 1,5 miljard euro gegenereerd door Lufthansa Cargo en Lufthansa Technik.

Ontslagen

De Lufthansa groep heeft aangekondigd gedwongen ontslagen, ook in Duitsland, niet uit te sluiten. In totaal wil de groep 22.000 full-time banen schrappen. De banen worden niet alleen geschrapt bij Lufthansa en haar dochtermaatschappijen, maar ook bij de overige takken van het bedrijf.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button