fbpx
IncidentenNieuwsVeiligheid

Air India Express Boeing 737 verongelukt bij landing | Video

Een Boeing 737 van Air India Express, afkomstig uit Dubai, is vrijdag verongelukt bij de landing op Calicut Airport, in India.

Ongeluk

Bij de landing raakte de Boeing 737 van de baan. Vervolgens brak het toestel, zonder dat het in brand vloog, uit elkaar. Verschillende Indiase media melden dat tientallen passagiers de ramp niet overleefd zouden hebben. De autoriteiten hebben zich nog niet over de kwestie uitgesproken.

Vlucht

Aan boord van het toestel zaten voornamelijk gastarbeiders die, na een lockdown in de Verenigde Arabische Emiraten, gerepatrieerd werden naar India. In totaal zouden er 184 passagiers en 7 bemanningsleden aan boord zijn geweest.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button