fbpx
LiefhebberMilitairNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVliegtuigen

De C-130 ‘gunships’ van de Amerikaanse luchtmacht | Video

De Amerikaanse luchtmacht vliegt al decennia met aangepaste, zwaar bewapende, C-130 ‘Hercules’ transportvliegtuigen. De laatste generatie van dit type, genaamd ‘Ghostrider’, werd enkele jaren geleden voor het eerst geleverd aan de luchtmacht. In totaal zijn er 32 toestellen van het type besteld.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button