fbpx
AirlinesIncidentenNieuwsRoutes en Bestemmingen

PIA hervat vluchten naar Europa met een gehuurd toestel

Pakistan International Airlines hervat vluchten naar Birmingham, Manchester en Londen Heathrow met een van HiFly gewetleaste Airbus A330neo. PIA mag zelf geen vluchten meer uitvoeren naar Europa.

Repatriëring

Eerder zette PIA al een A330 van HiFly in om repatriëringsvluchten uit te voeren. De maatschappij zou nu, wegens grote vraag, enkele reguliere vluchten tussen Pakistan en het Verenigd Koninkrijk hervatten.

Brevetten

Het vliegverbod, dat voor de maatschappij zowel in de Verenigde Staten als in Europa geldt, werd ingevoerd nadat bekend werd dat een groot deel van de Pakistaanse piloten niet over een geldig vliegbrevet beschikt. Het brevetten schandaal kwam aan het licht na de crash van de Airbus A320 van PIA eerder dit jaar.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button