fbpx
AirlinesBoeingCoronavirusNieuws

Qantas brengt grootste deel 787’s naar opslag in Amerikaanse woestijn

Qantas brengt het grootste deel van haar Boeing 787 vloot naar Victorville, in de Amerikaanse staat Californië. De toestellen zullen daar, net als de A380’s van de maatschappij, worden opgeslagen.

Vraag

Qantas zet haar Dreamliners primair in op langeafstandsvluchten, die momenteel niet worden uitgevoerd. Pas wanneer de reisrestricties zijn opgeheven en de vraag is teruggekeerd zal er een markt zijn voor de toestellen, zo geeft Qantas aan.

Verenigde Staten

Qantas slaat haar 787’s, net als haar A380’s, op in een Californische woestijn. In Victorville, waar de toestellen geparkeerd zullen worden, is de luchtvochtigheid een stuk lager dan op vergelijkbare locaties in Australië, wat goed is voor de opslag van vliegtuigen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button