fbpx
AirlinesCoronavirusNieuwsOpmerkelijk

Starlux Airlines biedt rondvlucht aan in een A321neo

De Taiwanese maatschappij Starlux Airlines biedt een rondvlucht aan in een Airbus A321neo. Op deze manier hoopt de maatschappij passagiers alsnog een reiservaring te kunnen bieden.

Doen alsof

De vlucht werd geadverteerd als een excursie waarbij je kon doen alsof je op reis ging naar het buitenland. Taiwan heeft nog steeds strenge reisrestricties waardoor echte reizen naar het buitenland niet mogelijk zijn.

Vlucht

Tijdens de vlucht, die grofweg drieënhalf uur duurde, konden passagiers naar de Pratas eilanden kijken, een Taiwanese eilandengroep waar overheen werd gevlogen.

China Airlines

Het aanbod van Starlux Airlines is niet uniek. Eerder bood China Airlines al aan dat reizigers een van hun vliegtuigen mochten boarden zonder te vertrekken. Reizigers kregen de volledige ‘vliegveld ervaring’ om na enkele minuten aan boord het toestel weer te verlaten.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button