fbpx
CoronavirusFinancieelNieuwsVliegvelden

Brussels South Charleroi ziet 30 procent passagiers in juli

Brussels South Charleroi Airport verwelkomde in juli dertig procent van het aantal passagiers – ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar – wat neerkomt op 240.900 reizigers.

Vliegbewegingen

In juli 2019 waren er 4767 commerciële vliegbewegingen; dit jaar waren dat er in dezelfde maand nog 1984. Het percentage vertrekkende vluchten vanuit Brussels South Charleroi Airport bedroeg 57 procent, ofwel 138.254 reizigers, tegenover 43 procent passagiers op aankomende vluchten (102.646 passagiers).

Bestemmingen

De populairste bestemmingen waren voornamelijk de gebieden rond de Middellandse Zee en Centraal-Europa. De commerciële activiteiten op de luchthaven werden op 15 juni hervat. Er zijn verschillende maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button