fbpx
Column GoofNaast het nieuwsPodcast

Goof en Goot praten piloot | Aflevering #4

De podcast die niet altijd to the point is of blijft, die vaak ergens over gaat maar regelmatig ook niet, die soms de kant èn de wal raakt, en soms ook beide en geregeld geen van beide, en die u thuisbezorgd wordt door airshow-commentator Goot en stukjesschrijver Goof, in afwachting van uw commentaar via [email protected].

Hoe moet het met de KLM nu Bennie onze Pieter heeft geparachuteerd? Maar ook: Weg Met Schiphol, de (dunne) elektrische instructeur en de kwajongen die hielp de luchtvaart populair te maken. Goof en Goot Praten Piloot

Goot en Goof hebben het over Benjamin, en wat hij met de KLM wil, voortaan zonder Pieter, en over de precies te licht bevonden instructeurs bij de Eerste Elektrische Vliegschool, en ook over Hugo Hooftman, de kwajongen van de NL Luchtvaartjournalistiek, de die hele stukken B-58 Hustler in zijn kofferbak mee naar Nederland smokkelde, en over…enfin, het gaat weer àlle kanten op, en maar bij uitzondering de goeie… Luistert u maar!
  1. Hoe moet het met de KLM nu Bennie onze Pieter heeft geparachuteerd? Maar ook: Weg Met Schiphol, de (dunne) elektrische instructeur en de kwajongen die hielp de luchtvaart populair te maken.
  2. Over de kongsi KLM/Air France, die Monogaam-Airbùsse dreigt te gaan worden. Over Schiphol, dat de zee in wordt gedreven en over het alsmaar verdwijnende vliegveld Hilversum… Luistert toch mensen!
  3. Over afbladderende Airbussen, een F28 met heimwee, de bestellingen in Dubai en een alternatief voor de F35… Goof en Goot Praten Piloot afl. 12
  4. Goof en Goot Praten Piloot…Neem een Bizjet, neem een staartwiel, ga op je kop hangen en wacht effe met oordelen na een incident…
  5. Aflevering 10 van Goof en Goot waarin het gaat over al dan niet echte piloten en nog veel meer om je over op te winden…

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button