fbpx
IncidentenKLMNieuwsNL Nieuws

KLM Cityhopper E190 wijkt uit naar Stuttgart

Een Embraer 190 van KLM Cityhopper is maandagochtend uitgeweken naar Stuttgart vanwege een medische reden. Het toestel was onderweg van Amsterdam naar München. Een woordvoerder van KLM zegt tegen Up in the Sky dat de medische reden niet corona-gerelateerd is.

KL1793

Vlucht KL1793 vertrok iets later dan half tien ’s ochtends vanaf Schiphol. Het toestel zette koers naar München, maar tijdens de vlucht werd de code squawk 7700 afgegeven: de algemene emergency code. Op Stuttgart kon toestel PH-EZP veilig landen omstreeks elf uur. Het is nog onduidelijk wanneer de weg vervolgd wordt.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button