fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNieuwsVliegvelden

Coronatests nu beschikbaar op Berlijnse luchthavens

Op Berlijn Tegel staat er in terminal D sinds maandag een corona-teststation en vorige week werd er een corona-testruimte geïnstalleerd op Berlijn Schönefeld. Hierbij kunnen passagiers die terugkomen uit risicogebieden zich laten testen.

Tests

Het teststation op Tegel stond er al wel in beperkte omvang. Nu werd het verplaatst naar terminal D zodat er meer ruimte is om passagiers te testen. Medewerkers van Charité en Vivantes voeren dagelijks tests uit van 8 tot 21 uur.

Ondersteuning

Op Schönefeld staat de testomgeving in het gebied van terminal M. De medewerkers van Charité en Vivantes krijgen administratieve ondersteuningen van de strijdkrachten en organisatorische en medische ondersteuning van hulporganisaties.

Verplicht

Sinds afgelopen zaterdag zijn coronatests verplicht voor reizigers die aankomen uit gebieden met een hoog risico. Verdere mogelijkheden voor het testen van reizigers zonder symptomen die terugkeren uit risicogebieden worden aangeboden door alle paneldokters in Berlijn.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button