fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNieuws

Griekenland stelt negatieve coronatest verplicht

Nederlandse reizigers die naar Griekenland gaan, moeten vanaf 17 augustus de uitslag van een negatieve coronatest laten zien, zo bepaalde de Griekse regering aan het begin van deze week.

Landen

De test mag maximaal 72 uur voor vertrek zijn afgenomen. De maatregel geldt ook voor passagiers uit België, Zweden, Spanje en Tsjechië. De stap wordt genomen nadat het aantal besmettingen met het coronavirus toeneemt. In het weekend werden 203 besmette mensen geregistreerd, het hoogste dagelijkse aantal tot nu toe.

Test

De regeling geldt niet alleen voor reizigers die via het vliegtuig aankomen, maar ook voor mensen die via het land of via water Griekenland binnengaan. Ook Griekse staatsburgers die in de betreffende landen zijn geweest moeten een negatieve coronatest laten zien.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button