fbpx
FinancieelFrequente reizigersNieuws

Azul en Latam starten codeshare in Brazilië

Azul Airlines en Latam Airlines Brazil starten vandaag hun codeshare-overeenkomst, beginnend met 64 binnenlandse routes in Brazilië. Ook de loyaliteitsprogramma’s worden met elkaar verbonden.

Codeshare

Latam-klanten kunnen tickets kopen op 23 routes die worden geëxploiteerd door Azul, terwijl Azul-klanten tickets kunnen kopen op twaalf routes die worden uitgevoerd door Latam. Tot eind augustus zullen de bedrijven beginnen met de verkoop op nog eens 29 routes, twaalf geëxploiteerd door Azul en zeventien door Latam.

Netwerk

De codeshare-routes zijn gericht van en naar de vliegvelden van Brasília (BSB), Belo Horizonte (CNF), Recife (REC) en Campinas (VCP) met toegang tot bestemmingen in heel Brazilië, aldus de maatschappijen. Verder worden ook de loyaliteitsprogramma’s (TudoAzul en Latam Pass) samengevoegd waardoor er bij beide maatschappijen punten kunnen worden gespaard.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button