fbpx
737 MAXBoeingNieuwsProfessionalVliegtuigen

Boeing verliest nog eens 43 orders 737 Max

Opnieuw heeft Boeing annuleringen ontvangen voor de 737 Max. Ditmaal zijn er 43 orders gecanceld, waardoor het totaal aantal annuleringen op 398 staat en inclusief het aantal conversies is dat aantal 416.

Leveringen

Dat maakt Boeing bekend bij de cijfers van het aantal leveringen in juli. In die maand zijn er vier toestellen geleverd: één 767, één 777 en twee 787 Dreamliners. Daarmee zijn er dit jaar tot nu toe 74 toestellen geleverd door Boeing. Er kwamen geen nieuwe orders binnen in juli.

Annuleringen

De afgelopen tijd kreeg Boeing ook al veel annuleringen voor de 737 Max. Avalon cancelde in april een order van 75 Max’en en in juli annuleerde het leasebedrijf een bestelling van 27 toestellen. BOC Aviation annuleerde in juli een order van 30 737 Max’en en Norwegian schrapte de bestelling van 92 toestellen van het type.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button