fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Qatar Airways vernieuwt loyaliteitsprogramma

Qatar Airways heeft het loyaliteitsprogramma Privilege Club vernieuwd. Eén van de wijzigingen houdt in dat het saldo nu langer geldig blijft.

Strategie

Wanneer leden Qmiles verdienen of uitgeven, is het saldo nu 36 maanden geldig zolang ze actief blijven binnen het programma. De maatschappij noemt dit ‘een eerste stap in de verbeterstrategie van Privilege Club’. Het loyaliteitsprogramma werd in 2000 in het leven geroepen door de maatschappij en biedt vier niveaus van lidmaatschap: burgundy, silver, gold en platinum.

Service

“Bij Qatar Airways zetten we ons in om onze passagiers de beloofde vijfsterren service te bieden en de Privilege Club speelt daarbij een belangrijke rol”, zegt Akbar Al Baker, CEO van Qatar Airways Group. “We willen onze meest loyale klanten belonen met vrijgevigheid en flexibiliteit. Daarom beginnen we met een herontwerp van de Privilege Club dat onze leden en hun behoeften centraal stelt. Het verbeterde beleid om Qmiles te gebruiken is de eerste grote stap om ons loyaliteitsprogramma te verfijnen met interessante nieuwe initiatieven om naar uit te kijken in de komende maanden.”

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button