fbpx
Frequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

KLM voegt nieuwe bestemming in Polen toe

KLM voegt vanaf 25 oktober een vijfde bestemming in Polen toe: Poznan. De maatschappij zegt het netwerk zorgvuldig op te bouwen, waarbij de focus eerst ligt op het aanbieden van zoveel mogelijk bestemmingen.

Polen

Naast Poznan vliegt de maatschappij al op Warschau, Krakau, Gdansk en Wroclaw. Met deze toevoeging wil KLM haar positie op de Poolse markt versterken en het wegvallen van de vraag op andere routes in Europa opvangen.

Route

De vluchten tussen Schiphol en Poznan starten op 25 oktober. Er wordt gevlogen met een Embraer 175 met 20 Business stoelen en 68 Economy. KL1273 vertrekt om 14.40 uur vanaf Schiphol en landt om 16.20 uur in Poznan. KL1274 vertrekt om 16.50 uur vanaf Poznan en landt om 18.35 uur op Schiphol.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button