fbpx
LiefhebberNieuwsNL NieuwsProfessionalSchiphol Airport

Schiphol krijgt nieuwe ‘sneeuwtool’

Schiphol krijgt binnenkort nieuwe software die wordt gebruikt voor de wintervloot. Deze laat via een webapplicatie zien waar bijvoorbeeld sneeuw- en ijsvoertuigen zich bevinden of recent hebben gestaan.

Systeem

Het contract met de huidige dienstverlener loopt af en daarom publiceerde de luchthaven vorig jaar een aanbesteding voor project ‘SNOW’ in de zoektocht naar een Geographic Information System, welke naast de posities van de voertuigen ook de afstand laat zien die de voertuigen hebben afgelegd en via welke route.

Dooivloeistof

Daarnaast is het mogelijk om precies te zien welk voertuig welke hoeveelheid en type deicing vloeistof spuit en met welke snelheid het voertuig heeft gereden. De tender werd in november gepubliceerd met januari als deadline, welke nu als status ‘aankondiging van een gegunde opdracht’ heeft.

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button