fbpx
AirlinesBoeingEditors choiceIncidentenKLMNieuwsNL NieuwsSchiphol AirportVeiligheid

KLM-vlucht teruggekeerd wegens technisch mankement

Een KLM-vlucht naar Tokyo is vrijdagavond teruggekeerd naar Amsterdam vanwege een technisch mankement.

Teruggekeerd

Vlucht KL861 van Amsterdam naar Tokyo keerde net boven Rusland terug naar Nederland. De Boeing 777-200 daalde vervolgens snel naar 14.000 voet. Volgens een woordvoerder van KLM is de vlucht teruggekeerd vanwege een “technisch mankement”. Volgens de maatschappij is niemand aan boord in gevaar geweest. Passagiers zijn ondergebracht in een hotel; morgen zorgt KLM dat zij alsnog naar Tokyo kunnen vliegen.

Dit bericht kan worden aangevuld naarmate er meer feiten bekend worden.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button