fbpx
AirlinesFinancieelNieuws

Wizz Air opent nieuwe basis in Verenigd Koninkrijk

Wizz Air opent binnenkort opnieuw een nieuwe basis: dit keer op Doncaster Sheffield Airport in het Verenigd Koninkrijk.

Basis

Daarmee heeft Wizz Air binnenkort twee bases in het VK, naast de huidige basis op Londen Luton. Op Doncaster Sheffield zal één Airbus A320 worden gestationeerd. Eerder kondigde Wizz Air al aan allerlei andere nieuwe bases te openen, in Bacau, Dortmund, Lviv, Larnaca, Milaan-Malpensa, Tirana en Sint-Petersburg. De maatschappij weet verrassend goed te opereren te midden van de coronacrisis.

Routes

Wizz Air is momenteel met meer dan 1 miljoen passagiers de grootste gebruiker van het vliegveld. Naast de huidige 10 Wizz-routes van en naar het vliegveld zullen er zeven routes bij komen. Vanaf eind oktober zal de maatschappij vanaf het vliegveld naar Alicante, Malaga, Larnaca, Faro, Lublin, Kosice en Suceava vliegen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button