fbpx
AirlinesFinancieelNieuws

Minder dan 25 procent van Cathay-stoelen gevuld in juli

De Cathay Pacific Group heeft vrijdag de passagierscijfers voor juli bekendgemaakt. In totaal werd slechts 23,4 procent van de stoelen bezet.

Passagiers

Cathay Pacific en Cathay Dragon vervoeren nog altijd veel minder passagiers van voor de pandemie. In juli vervoerden de twee maatschappijen gezamenlijk 42.984 passagiers, een daling van 98,7 procent ten opzichte van 2019.

Bezettingsgraad

De bezettingsgraad aan boord van de Cathay-vliegtuigen is eveneens erg laag. In juli was de totale gemiddelde bezettingsgraad 23,4 procent, een val van 62,6 procent ten opzichte van de situatie vorig jaar.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button