fbpx
AirlinesIncidentenNieuwsVeiligheidVliegvelden

Deur Emirates 777 beschadigd door jet bridge

De deur van een Boeing 777-300ER van Emirates is beschadigd vanwege problemen met een jet bridge.

Deur

Het incident vond plaats op het vliegveld van Manilla. Op de foto’s is te zien dat er een storing was met de jet bridge waardoor de deur bijna van het vliegtuig werd gerukt. Naar verwachting kan het toestel ter plaatse binnen een aantal dagen gerepareerd worden.

Sydney

Eerder deze maand was er in Sydney ook al een aanvaring tussen een jet bridge en een 777 van Emirates. Toen klapte de evacuatie-glijbaan van de 777 onbedoeld uit. De baan werd toen verwijderd en de vlucht kon even later vertrekken.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button