fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Beer zorgt voor een go around in Rusland

Een Airbus A320neo van S7 Airlines was maandag genoodzaakt een go around te maken door een beer op de landingsbaan.

Go around

Vlucht S75219 van de Russische maatschappij S7 Airlines was bezig aan haar landing op Magadan airport vanuit Novosibirsk. Kort voor de landing op baan 10 kregen de piloten zicht op een beer die op de baan stond, waarna zij een doorstart maakte, aldus de Aviation Herald. De vlucht kon na twintig minuten alsnog veilig landen op de luchthaven van Magadan.

A320neo

De vlucht werd uitgevoerd door de bijna twee jaar oude A320neo met registratie VQ-BRI. Het toestel werd in oktober 2018 geleverd aan de Russische maatschappij. Momenteel vliegen er 23 vliegtuigen van deze variant bij S7 Airlines.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button