fbpx
AirlinesNieuwsRoutes en Bestemmingen

Wizz Air blijft uitbreiden; versterkt aanwezigheid Baltische staten

Wizz Air zet haar expansiedrift voort en kondigt weer een nieuwe uitbreiding aan. Ditmaal wordt er een extra toestel op de basis in Vilnius gevestigd. Hiermee moeten vijf routes worden opgestart.

Routes

De bestemmingen die worden toegevoegd zijn Birmingham, Liverpool , Hamburg, Stockholm Skavsta en Trondheim. Ook worden er nog nieuwe routes gelanceerd vanaf Tallinn naar Trondheim en Oslo Sandefjord Torp. “We zijn verheugd om verdere uitbreiding van ons netwerk aan te kondigen door de toevoeging van een nieuw A320ceo vliegtuig op de basis van Vilnius”, zegt George Michalopoulos, CCO bij Wizz Air. “Door vijf nieuwe routes vanuit Vilnius en twee vanuit Tallinn te introduceren, bieden we klanten mogelijkheden om nieuwe culturen en steden te ontdekken.”

Bases

Eerder deze week maakte de maatschappij ook al bekend een basis op te richten op Londen Gatwick. Vorige week kondigde Wizz Air de oprichting aan van een basis op Doncaster Sheffield. En recent werden bases aangekondigd op Bacău, Dortmund, Lviv, Larnaca, Milaan-Malpensa, Tirana en Sint-Petersburg. “We zijn ervan overtuigd dat de ultralage tarieven en het uitgebreide routenetwerk van Wizz Air reizen betaalbaar zullen maken voor steeds meer passagiers en ook zullen bijdragen aan de opkomst van de lokale toerismesector. Het Wizz-team kijkt ernaar uit om zeer binnenkort oude en nieuwe klanten te verwelkomen aan boord van onze jonge en groene vloot van Airbus-vliegtuigen”, aldus Michalopoulos.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button