fbpx
AdvertorialsFinancieelNaast het nieuwsNL NieuwsSchiphol AirportUp in the Sky

Adverteren op UP & kantoor op Schiphol-Oost te huur

Adverteerders welkom

Up in the Sky staat open voor adverteerders, zowel in de vorm van banners als meer inhoudelijk in de vorm van een advertorial. We denken graag mee. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Waarom adverteren op UP?

  • Groot bereik, vorig jaar ruim 10 miljoen pageviews van meer dan één miljoen unieke bezoekers.
  • Sterke verbetering in vindbaarheid op Google
  • Ondersteunt UP in het bekostigen van de onafhankelijke nieuwsredactie.

Kantoorruimte te huur

Het kantoor van Up in the Sky op Schiphol-Oost wordt momenteel niet veel gebruikt. Dit, gecombineerd met de economische impact van het coronavirus, heeft ons doen besluiten ons kantoor op te zeggen, dit kan echter pas per 31 januari 2021.

Een nieuwe huurder kan per direct intrekken en hoeft er op bovengenoemde datum niet uit. Dit alles is redelijk flexibel te bepalen in overleg met de verhuurder, Schiphol Real Estate. Bel of app met Matthijs Tissen op 06-27192348 voor meer informatie. Huren is mogelijk vanaf €475,- per maand.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button