fbpx
AirlinesNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

LOT breidt vluchten naar onder meer Amsterdam uit

LOT heeft aangekondigd het aantal vluchten naar een aantal Europese bestemmingen, waaronder Amsterdam, te verhogen.

Routes

Vanaf 1 september wordt het aantal vluchten op de routes naar onder meer Amsterdam, Frankfurt, Londen, Parijs, Larnaca en Nice uitgebreid. De hoeveelheid vluchten naar Brussel, Praag, Boedapest en Vilnius wordt nog verder verhoogd naar ten hoogste twintig vluchten per week.

Hervat

Naast de uitbreiding van het aantal vluchten op verschillende Europese routes is de maatschappij van plan om vanaf september ook de vluchten naar enkele Aziatische bestemmingen te hervatten, waaronder Beijing en New Delhi. Verder worden in Europa nog de vluchten tussen Warschau en Bydgoszcz en Lublin hervat.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button