fbpx
AirlinesNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

LOT breidt vluchten naar onder meer Amsterdam uit

LOT heeft aangekondigd het aantal vluchten naar een aantal Europese bestemmingen, waaronder Amsterdam, te verhogen.

Routes

Vanaf 1 september wordt het aantal vluchten op de routes naar onder meer Amsterdam, Frankfurt, Londen, Parijs, Larnaca en Nice uitgebreid. De hoeveelheid vluchten naar Brussel, Praag, Boedapest en Vilnius wordt nog verder verhoogd naar ten hoogste twintig vluchten per week.

Hervat

Naast de uitbreiding van het aantal vluchten op verschillende Europese routes is de maatschappij van plan om vanaf september ook de vluchten naar enkele Aziatische bestemmingen te hervatten, waaronder Beijing en New Delhi. Verder worden in Europa nog de vluchten tussen Warschau en Bydgoszcz en Lublin hervat.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button