fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberNieuws

Oostwold airshow verplaatst naar 2022

De eerstvolgende Oostwold Airshow wordt een jaar uitgesteld. Deze zal nu plaatsvinden in juni 2022, zo heeft de organisatie bekend gemaakt op haar website.

De vliegshow in Oost-Groningen met historische toestellen vindt meestal plaats tijdens het Pinksterweekend in een oneven jaar. Vanwege het coronavirus heeft de organisatie besloten de show een jaar uit te stellen. De datum van de eerstvolgende show is nu 5 en 6 juni 2022.

Afstand

Organisator Tom van der Meulen schrijft op de website van de show: “We kunnen niet garanderen dat het publiek tijdens ons drukbezochte evenement onderling voldoende afstand kan houden. Ook de onzekerheid om buitenlandse demo-teams, vanwege alle reisbeperkingen, te laten overkomen speelt bij onze beslissing om de airshow uit te stellen een rol. Wij kijken ernaar uit om tijdens de Pinksterdagen in 2022 weer voor een breed publiek een fantastische airshow neer te kunnen zetten.”

Leonard van den Broek

Redacteur en fotograaf. Leonard groeide op in Eindhoven waar het vliegverkeer rond het toenmalige Welschap zijn interesse wekte. De afgelopen jaren bezocht Leonard talloze vliegbases in binnen- en buitenland. Zijn specialisatie betreft dan ook de militaire luchtvaart. In het dagelijks leven is Leonard werkzaam als jeugdarts.

Gerelateerde artikelen

Back to top button