fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberNieuws

Oostwold airshow verplaatst naar 2022

De eerstvolgende Oostwold Airshow wordt een jaar uitgesteld. Deze zal nu plaatsvinden in juni 2022, zo heeft de organisatie bekend gemaakt op haar website.

De vliegshow in Oost-Groningen met historische toestellen vindt meestal plaats tijdens het Pinksterweekend in een oneven jaar. Vanwege het coronavirus heeft de organisatie besloten de show een jaar uit te stellen. De datum van de eerstvolgende show is nu 5 en 6 juni 2022.

Afstand

Organisator Tom van der Meulen schrijft op de website van de show: “We kunnen niet garanderen dat het publiek tijdens ons drukbezochte evenement onderling voldoende afstand kan houden. Ook de onzekerheid om buitenlandse demo-teams, vanwege alle reisbeperkingen, te laten overkomen speelt bij onze beslissing om de airshow uit te stellen een rol. Wij kijken ernaar uit om tijdens de Pinksterdagen in 2022 weer voor een breed publiek een fantastische airshow neer te kunnen zetten.”

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Leonard van den Broek

Redacteur / fotograaf. Leonard groeide op in Eindhoven, waar zijn interesse voor de luchtvaart werd gewekt door het vliegverkeer rond 'Welschap'. De afgelopen jaren bezocht Leonard talloze vliegbases in binnen- en buitenland.

Gerelateerde artikelen

Back to top button