fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNieuws

Reisadvies Spanje, Monaco, deel Frankrijk en VK op oranje

Het reisadvies voor heel Spanje, heel Monaco en een deel van Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk kleurt vanaf middernacht weer oranje. Dat heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken bekendgemaakt nadat het aantal besmettingen met het coronavirus toeneemt in Europa.

Regio’s

In Frankrijk worden de regio’s Sarthe, Hérault en Alpes Maritimes aangepast naar oranje. Voor het Verenigd Koninkrijk gaat het om de stad Aberdeen. Alle niet-noodzakelijke reizen naar landen of gebieden met een oranje kleur in het reisadvies worden afgeraden.

Zelfisolatie

Reizigers die terugkeren uit een risicogebied moeten bij terugkeer in Nederland tien dagen in zelfisolatie doorbrengen. Sinds half augustus is het mogelijk om op Schiphol getest te worden op het coronavirus. De straat draait nog niet op volledige capaciteit, komende weken wordt de capaciteit stapsgewijs opgevoerd naar 600 tests per dag.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button