fbpx
AirlinesBoeingIncidentenNieuwsVideo

Boeing 767 zakt deels door landingsgestel bij landing | Video

Een Boeing 767-300ER van de Amerikaanse chartermaatschappij Omni Air International is vrijdag gedeeltelijk door haar landingsgestel gezakt.

Vlucht

De 767 voerde een vlucht uit van de Afghaanse hoofdstad Kabul naar Washington D.C. met een tussenlanding in Boekarest. Alle 80 inzittenden van het toestel zijn veilig geƫvacueerd

Omni Air

Omni Air International is een chartermaatschappij met haar thuisbasis in Tulsa, in de Amerikaanse staat Oklahoma. Het bedrijf heeft een vloot van twaalf Boeing 767’s en drie Boeing 777’s die wereldwijd worden ingezet.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button