fbpx
MilitairNieuwsOpmerkelijkVideo

Oekraïense Sukhoi Su-27 pakt verkeersbord mee | Video

Een Sukhoi Su-27 Flanker van de Oekraïense luchtmacht landde afgelopen donderdag met een verkeersbord op de luchtinlaat. Het incident gebeurde tijdens een luchtmachtoefening, zo berichtten diverse Oekraïense media.

DefenseBlog schrijft dat de Oekraïense luchtmacht met een aantal Flankers oefende met starten en landen vanaf een tijdelijke landings-/startbaan. Vaak is dit een geprepareerde snelweg, in dit geval een afgezet stuk van de snelweg M06 van Kiev naar Tsjop.

Lantaarnpaal

Voorafgaand aan de oefening waren de lantaarnpalen al verwijderd. Verkeersborden aan het begin van de ‘landingsbaan’ zijn echter blijven staan. Eén van de piloten lijkt zijn toestel iets te vroeg neer te zetten en nam een verkeersbord mee.

Vanaf 1:00 is te zien dat er een verkeersbord wordt meegenomen

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Leonard van den Broek

Redacteur / fotograaf. Leonard groeide op in Eindhoven, waar zijn interesse voor de luchtvaart werd gewekt door het vliegverkeer rond 'Welschap'. De afgelopen jaren bezocht Leonard talloze vliegbases in binnen- en buitenland.

Gerelateerde artikelen

Back to top button