fbpx
DoelgroepLiefhebberMilitairNaast het nieuws

Israelische F-16’s en Boeing 707 op oefening in Duitsland | Video

De afgelopen twee weken bracht de Israëlische luchtmacht voor het eerst een bezoek aan Duitsland, in het kader van een oefening. Zes F-16’s, twee Boeing KC-707 tankers en twee Gulfstream radartoestellen waren tijdelijk op de vliegbasis Nörvenich gestationeerd. Vrijwel dagelijks werden oefenmissies gevlogen, samen met de Eurofighter Typhoons van de Duitse luchtmacht. Afgelopen vrijdag is de Israëlische delegatie weer vertrokken.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button