fbpx
AirbusLiefhebberNieuwsTwente Airport

Airbus A319 van Brussels Airlines landt op Twente voor demontage | Foto’s

Op Twente Airport is vanochtend een toestel van Brussels Airlines geland. Het vliegtuig zal daar gedemonteerd worden.

Uitfasering

Het gaat om een Airbus A319 met registratienummer OO-SSC (in Star Alliance livery). Deze vloog vanaf Brussel onder vluchtnummer BEL9901 naar Twente. Dit is een van een aantal A319’s die door Brussels Airlines zal worden uitgefaseerd. Het toestel dat vanochtend op de Twentse luchthaven landde zal worden ontmanteld door AELS (Aircraft End-of-Life Solutions).

© Niek van der Zande
© Niek van der Zande
© Niek van der Zande
© Niek van der Zande

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button