fbpx
AirlinesCoronavirusNieuwsProfessional

Lufthansa Group vergoedt voor 2,5 miljard euro aan tickets

De Lufthansa Groep heeft in een update aangegeven waar de groep staat met het terugbetalen van ticketkosten aan passagiers van vluchten die als gevolg van de coronamaatregelen geen doorgang hebben kunnen vinden.

2,5 miljard euro

Tot nu toe hebben de luchtvaartmaatschappijen binnen de Lufthansa Group in 2020 meer dan 2,5 miljard euro terugbetaald aan een totaal van 5,6 miljoen passagiers. Ook meldt ze dat er in de laatste week 140.000 aanvragen zijn verwerkt en terugbetaald.

Uitstaande aanvragen

Momenteel staan er nog 1,2 miljoen aanvragen open welke nog verwerkt moeten worden. Dit aantal kan nog veranderen als gevolgd van eventuele nieuwe aanvragen. Om dit laatste te voorkomen heeft de Duitse luchtvaartgroep al een aantal maatregelen in het leven geroepen om het voor potentiële klanten aantrekkelijker te maken een vlucht te boeken.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button