fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Heliumballonnen brengen Amerikaanse stuntman de lucht in | Video

De Amerikaans stuntman David Blaine is woensdagmiddag omstreeks 17:00 uur (Nederlands tijd) met behulp van tweeënvijftig heliumballonnen opgestegen in Arizona.

Stunt

De tweeënvijftig heliumballonnen hebben David Blaine naar een hoogte van ruim 7,5 kilometer (24.900 voet) gebracht waarna hij met een parachute terug naar het aardoppervlak is gevlogen. De ballonnen waren door middel van een harnas aan de Amerikaanse stuntman gekoppeld. Hij steeg vanuit Page Municipal Airport in Arizona op en liet zich door de wind richting het zuiden brengen. Hier is hij met een parachute in de woestijn veilig geland.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button