fbpx
IncidentenNieuwsOpmerkelijkPiloten en CrewVeiligheid

Piloten melden persoon met jetpack rond vliegtuigen Los Angeles

Twee piloten hebben dit weekend in het gebied rond het vliegveld van Los Angeles melding gemaakt van een persoon die met een jetpack langsvloog.

Jetpack

“Tower, American 1997, we just passed a guy in a jetpack,” zei een van de piloten van een American Airlines-vlucht tegen de luchtverkeersleiding, blijkt uit de opnames door LiveATC.net. Volgens de piloot vloog de man op een hoogte van 3000 voet en op een kleine 300 meter van het vliegtuig.

Melding

Even later meldde ook een andere piloot, van SkyWest, dat er iemand met een jetpack in de buurt van zijn vliegtuig vloog. Hierop werden alle andere vliegtuigen gewaarschuwd. Volgens de FAA wordt de zaak door de autoriteiten onderzocht.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button