fbpx
AirlinesIncidentenNaast het nieuwsOpmerkelijkVeiligheidVideo

Vrouw loopt vleugel 737 op na landing omdat het ‘te heet’ is | Video

Een vrouw aan boord van een Boeing 737 van Ukraine International Airlines is na het landen de vleugel van het vliegtuig opgelopen omdat het ‘te heet’ aan boord was.

Vleugel

Nadat de 737 geland was in Kiev opende de passagier de nooduitgang en liep ze de vleugel op om ‘een luchtje te scheppen’, melden verschillende media. Ze zou tegen de politie hebben gezegd dat ze het te heet aan boord had. Ukraine International Airlines heeft het incident bevestigd. De passagier mag in elk geval niet meer met de maatschappij vliegen.

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button