fbpx
AirlinesDuurzaamheidEindhoven AirportNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijkRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

Met de trein van Eindhoven naar Amsterdam blijkt duurder dan met Ryanair

Een reisje met de trein van Eindhoven naar Amsterdam blijkt op 21 september duurder te zijn dan vliegen met Ryanair via Dublin.

Dublin

Reizen met de NS van Eindhoven naar Amsterdam kost €20,80. Met de huidige €5-aanbiedingen van Ryanair bleek het iets goedkoper om een ticket van Eindhoven naar Dublin te boeken en vervolgens vanaf daar naar Amsterdam te reizen. Inmiddels is de aanbiedingsactie afgelopen.

NS

Op Twitter klinkt zowel kritiek op de tarieven van Ryanair als op de prijzen van de NS. Dit jaar werden de prijzen van losse treinkaartjes opnieuw verhoogd, met 1,5 procent. Ook de prijzen van een aantal abonnementen werden verhoogd.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button