fbpx
Naast het nieuwsTransaviaVideo

Video: Turbulentie of niet | Bij Transavia aan boord

Deze week werd de eerste aflevering van het tweede seizoen van het RTL-programma ‘Bij ons aan Boord’ over Transavia uitgezonden. Bekijk ‘Turbulentie of niet: als je haar maar goed zit!’ hieronder terug.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button