fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

AirBaltic hervat vluchten van Riga naar Schiphol en Brussel

AirBaltic heeft de lijnvluchten tussen Riga naar Amsterdam en Brussel hervat. Dit zijn twee van negen steden die vanaf nu weer onderdeel uitmaken van het netwerk van de Baltische maatschappij.

Versoepeling

De opnieuw toevoegen van de bestemmingen is mogelijk doordat de Letse overheid de restricties die gelden vanwege de corona crisis enigszins heeft versoepeld, aldus Martin Gaus, CEO van airBaltic. Volgens hem zijn de routes vitaal voor de verbondenheid van de Baltische staten met de rest van Europa.

Negen bestemmingen

Naast Amsterdan en Brussel zijn ook de vluchten naar Dublin, Gotenburg, Lissabon, Praag, Reykjavik, Wenen en Zürich per direct weer toegevoegd als bestemming. Vanwege de code oranje die nog steeds geldt voor Letland zullen reizigers bij aankomst in Letland twee weken in thuisquarantaine moeten, aldus het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button