fbpx
Business JetsNieuwsProfessional

ASL Group voegt acht toestellen toe aan haar vloot

De zakelijke jet operator ASL Group heeft aangekondigd acht toestellen toe te voegen aan haar bestaande vloot. De zakelijke vliegtuigen zullen voornamelijk beschikbaar worden gesteld aan de chartermarkt.

Trend

Door de sterke beperkingen die worden opgelegd aan luchtvaartmaatschappijen vanwege de corona crisis, maakt de business jet markt een flinke groei door. Ook de ASL Group ziet de vraag naar chartervluchten en acquisitie- en managementservices stijgen. Als gevolg hiervan breidt ASL Group haar vloot uit naar meer dan 40 toestellen.

Falcon 7X

Onder de vliegtuigen die beschikbaar komen bevindt zich een Dassault Falcon 7X, een toestel dat zeer lange afstanden kan afleggen. “Ik ben verheugd en buitengewoon vereerd om onze allereerste Falcon 7X te verwelkomen, wat een zeer belangrijke mijlpaal markeert in de ontwikkeling van onze activiteiten en die ASL Group in staat stelt het marktsegment van de ultra-lange afstand en zware jets te betreden”, aldus Philippe Bodson, CEO ASL Group.

Overzicht

Naast de Falcon 7X voegt de Belgische/Nederlandse operator van zakelijke toestellen ook een twee nieuwe Embraer Legacy 500’s toe. Een overzicht van de acht toestellen (en standplaatsen):

1x Dassault Falcon 7X                           Eindhoven (EHEH)

1x Embraer Legacy 600                         Eindhoven (EHEH)

2x Embraer Legacy 500                         Kortrijk (EBKT) & Antwerpen (EBAW)

1x Cessna Citation Sovereign              Boekarest (LROP)

2x Cessna Citation Mustang                 Antwerpen (EBAW)

1x Pilatus PC12NG                                   Antwerp (EBAW)

Op de Pilatus PC12NG na zullen alle toestellen beschikbaar komen voor de chartermarkt.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĂ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button