fbpx
LiefhebberNieuwsNL NieuwsNL VliegveldenSchiphol AirportVliegvelden

Video: Koning bezoekt Schiphol in coronatijd

Koning Willem-Alexander bezocht onlangs onze nationale luchthaven. Tijdens het speciale werkbezoek werd de koning rondgeleid door Dick Benschop, CEO van Schiphol en sprak met verschillende medewerkers van Schiphol.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button