fbpx
NieuwsNL VliegveldenSchiphol Airport

Polderbaan weer open na kleine vertraging

Eind augustus maakte Schiphol bekend onderhoud uit te voeren aan zowel de Polderbaan als de Kaagbaan. Door onvoorziene herstelwerkzaamheden duurde de opening van de Polderbaan twee dagen extra.

Onderhoud

Aan de start- en landingsbaan werd regulier jaarlijks onderhoud uitgevoerd. Door onvoorziene extra (herstel)werkzaamheden duurde de onderhoudsperiode twee dagen langer dan gepland. Dit heeft mogelijk extra overlast gegeven voor omwonende.

In samenwerking met Heijmans is de bovenste laag van het asfalt vervangen en markering hersteld waar nodig, de hemelwaterafvoer schoongemaakt en geïnspecteerd, bekabeling en elektra gecontroleerd en omliggende grasvelden zijn gemaaid.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button