fbpx
Naast het nieuwsRuimtevaartVideo

Video: aan boord van de lancering en de landing van een SpaceX Falcon 9

SpaceX heeft een video gepubliceerd waarin met een camera aan boord van een Falcon 9 kan worden meegekeken met de lancering en de landing van de raket.

De versnelde beelden zijn afkomstig van de lancering van de SAOCOM 1B-missie die eind augustus plaatsvond. Middels een camera aan boord van de Falcon 9-raket kan de hele lancering en de landing worden gezien. Voor SpaceX was de SAOCOM 1B-missie de eerste lancering waarbij een satelliet vanaf de oostkust van de VS in een baan over de polen van de aarde wordt gebracht.

© SpaceX

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button