fbpx
General aviationNieuwsNL NieuwsOpmerkelijkVideo

Luchtballonnen geland op kruispunt en in woonwijk Noord-Brabant

In een woonwijk in Eindhoven en op een kruispunt in Den Bosch zijn twee luchtballonnen geland.

Oponthoud

Op meerdere plekken in Nederland moesten gisteren luchtballonnen op opmerkelijke plekken landen. De reden daarvoor is waarschijnlijk een wegvallende dan wel draaiende wind. In Den Bosch werd de ballon neergezet op een druk kruispunt waardoor enig oponthoud werd veroorzaakt. De eigenaar van de ballen zegt tegen het Brabants Dagblad er vanwege de onverwachts draaiende wind een keuze gemaakt moest worden: “Anders moesten we de hele stad over vliegen.”

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button