fbpx
CoronavirusNieuwsNL NieuwsNL VliegveldenSchiphol Airport

Corona teststraat Schiphol tijdelijk gesloten

De corona teststraat op Schiphol is vanaf zaterdag niet meer operationeel. Wanneer er weer tests afgenomen kunnen worden op de luchthaven is nog onbekend.

Capaciteit

De teststraat op Schiphol wordt gesloten vanwege de beperkte capaciteit bij de onderzoekslocaties, waar de afgenomen tests worden onderzocht. Om ervoor te zorgen dat er geen vertragingen ontstaan is besloten om de teststraat op Schiphol te sluiten.

Quarantaine

Voor reizigers verandert er volgens Schiphol niets. Wie terugkomt uit een oranje gebied moet tien dagen in thuisisolatie. Wanneer het weer mogelijk is om een coronatest af te laten nemen op de luchthaven is nog onbekend.

Maatregelen

Eerder deze week kondigde Schiphol al aan dat de coronamaatregelen op de luchthaven aangescherpt zullen worden. Reizigers worden nu overal op de luchthaven verzocht een mondkapje te dragen, niet meer alleen bij de check-in, de veiligheidscontrole en tijdens het boarden.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button