fbpx
CoronavirusNieuwsNL NieuwsNL VliegveldenSchiphol Airport

Corona teststraat Schiphol tijdelijk gesloten

De corona teststraat op Schiphol is vanaf zaterdag niet meer operationeel. Wanneer er weer tests afgenomen kunnen worden op de luchthaven is nog onbekend.

Capaciteit

De teststraat op Schiphol wordt gesloten vanwege de beperkte capaciteit bij de onderzoekslocaties, waar de afgenomen tests worden onderzocht. Om ervoor te zorgen dat er geen vertragingen ontstaan is besloten om de teststraat op Schiphol te sluiten.

Quarantaine

Voor reizigers verandert er volgens Schiphol niets. Wie terugkomt uit een oranje gebied moet tien dagen in thuisisolatie. Wanneer het weer mogelijk is om een coronatest af te laten nemen op de luchthaven is nog onbekend.

Maatregelen

Eerder deze week kondigde Schiphol al aan dat de coronamaatregelen op de luchthaven aangescherpt zullen worden. Reizigers worden nu overal op de luchthaven verzocht een mondkapje te dragen, niet meer alleen bij de check-in, de veiligheidscontrole en tijdens het boarden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button