fbpx
Historische LuchtvaartNaast het nieuwsVideo

De eerste KLM-vlucht naar Paramaribo | Video

In 1934 voerde de KLM haar eerste vlucht van Nederland naar Suriname uit. De vlucht, die werd uitgevoerd met een Fokker F.XVIII genaamd ‘Snip’, duurde in totaal 54 uur en 17 minuten. Aan boord van het toestel bevonden zich vier bemanningsleden en 26.000 brieven. Onderweg werden er tussenstops gemaakt in Marseille, Alicante, Casablanca en Porto Praia.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button