fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Video: Piloot gaat gevaarlijk laag bij fly-by

De piloot van de zakenjet uit de onderstaande video besloot een gevaarlijk lage fly-by uit te voeren met zijn toestel. Het toestel, dat in Venezuela geregistreerd is als YV-3228, is een Cessna 550B Citation Bravo.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button