fbpx
Historische LuchtvaartNaast het nieuwsVideo

Zo nam de KLM haar eerste Douglas DC-6 in ontvangst | Video

In 1948 nam de KLM haar eerste Douglas DC-6 in ontvangst. De toestellen maakten deel uit van de naoorlogse vloot van de KLM, die onder andere bestond uit DC-4’s, Lockheed Constellations, Convair 240’s en Lockheed Super Electra’s. Met de nieuwe toestellen kon de KLM haar netwerk uitbreiden, ook naar intercontinentale bestemmingen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button