fbpx
Foto-artikelNaast het nieuwsOpmerkelijk

Spectaculair uitzicht vanuit de lucht door bosbranden| Foto’s

Terwijl de bosbranden in Californië grote delen van de natuur verwoesten, ontstaat er in de lucht een spectaculair uitzicht. De zogenoemde pyrocumulus wolk ontstaat bij intense hitte, zoals de bosbranden.

De Amerikaanse staat zet alles op alles om de bosbranden te blussen. Onder meer de Boeing 747 Supertanker wordt ingezet, maar de branden zijn nog niet onder controle. De extreme hitte zorgt ervoor dat de pyrocumulus wolk ontstaat, die vanuit de lucht spectaculaire beelden opleverd.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button