fbpx
AirbusNaast het nieuwsOpmerkelijkVeiligheidVideoVliegtuigen

A380 maakt extreem harde landing tijdens storm | Video

Een Airbus A380 van Emirates maakt in deze video een extreem harde landing op het vliegveld van Düsseldorf tijdens een storm. De piloot doet zijn uiterste best om de Superjumbo juist op de landingsbaan te krijgen én te houden.

© Cargospotter, 2017

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button