fbpx
DefensieHelikoptersMilitairNaast het nieuwsNL NieuwsNL VliegveldenVideo

Acht Apaches in formatie bij trainingsvlucht Gilze-Rijen | Video

Bij een bijzondere trainingsvlucht van de Luchtmacht vlogen acht Apache-gevechtshelikopters naast elkaar in militair laagvlieggebied.

Foto’s

De trainingsvlucht vertrok op 14 september vanaf vliegbasis Gilze-Rijen en had als doel te oefenen met het aansturen van en trainen met een grote groep helikopters. Bekijk hieronder de foto’s en een video.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button