fbpx
CargoFoto-artikelNieuws

Foto’s: Eerste vlucht ATR72-600F Cargo

Het nieuwe, regionale vrachtvliegtuig van de Frans-Italiaanse vliegtuigbouwer ATR, de ATR72-600F, heeft haar eerste vlucht gemaakt. Het toestel gaat naar het Amerikaanse bedrijf FedEx.

Het eerste toestel onder de registratie F-WWEX vertrok woensdagmiddag vanuit de luchthaven in Toulouse voor haar eerste vlucht. Het Amerikaanse bedrijf FedEx zal als eerste het nieuwe toestel ontvangen. FedEx heeft nog negentien andere ATR72-600F’s in bestelling staan.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button